За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Детайлна информация за хотела

Детайлна информация за хотела

Разположение

Maspalomas Resort от веригата Dunas представлява комлект от бунгала /къщички/ и се намира на 35 км от летището на Гран Канария, на 15 минути пеша от магазините и баровете в центъра на курорта и на километър от плажа на Маспаломас. Комплексът е посторен през 1989 г., последно реновиран през 2019 г. и е разположен в прекрасни субтропични градини, като отстои на 300 метра от голф игрището на Маспаломас. Maspalomas Resort от Dunas предлага безплатен WiFi навсякъде, 2 открити басейна със зона за почивка и воден парк.

В стаите

Комплексът разполага с общо 262 стаи, разположени в 126 бунгала с по 1 спалня (5 от тях са Premium Suites); 22 бунгала с 2 спални (2 от тях са Premium Senior Suites) и 14 бунгала с 3 спални.

Всяко едноспално бунгало е с климатична инсталация, Wi-Fi и разполага със самостоятелна тераса, просторна всекидневна със сателитна телевизия, кухненски бокс, отделна спалня, телефон, сейф (срещу заплащане), баня / WC с вана или душ, сешоар. Кухненските боксове включват микровълнова печка, хладилник и кафеварка. Бунгалата с 2 и 3 спални имат същото обзавеждане. Бунгалата с 1 или 2 спални и изглед към басейна имат 42-инчов ТВ с плосък екран. Бунгала с 3 спални имат по-голяма всекидневна, 2 бани и са без гардероб в третата спалня.

Premium Suites и Premium Senior Suites: Те имат същия размер като бунгалата с 1 и 2 спални, но са обзаведени с още по-изискан вкус. Освен това те предлагат душ с хидромасаж, шезлонги на терасата, 40-инчов сателитна ТВ в хола и 32-инчов в спалнята.

Почистването на бунгалата е всеки ден, а смяна на чаршафите се прави 2 пъти седмично. Подмяна на кърпите - при заявка. 

На територията на хотела

На разположение безплатно в кмплексът са 2 басейна (отопляем през зимата, ноември-април) и 2 басейна за деца (отопляем през зимата, ноември-април). Шезлонги и чадъри (сенници) на басейна, а хавлиите за плаж/басейн са с депозит (смяна срещу заплащане).
Maspalomas Resort на Dunas предлага още Тенис на маса, Фитнес пространство, анимационна програма за възрастни и деца, професионални организирани и провеждани шоу програми 2 пъти седмично.
4 пъти на ден безплатен автобусен транспорт до плажа на Маспаломас и обратно, Wi-Fi в общите части и във всички бунгала.
Срещу заплащане може да се ползват: билярд, козметичен център и масаж в съседния хотел Suites & Villas от веригата Dunas.
За децата има специално обосбено Duni Park сплаш зона за изпръскване, детска площадка и 1 многофункционален съд. Налични са детска дискотека и детски клуб (4-12 години).

Хранене

Единственият предлаган план за хранене е All Inclusive. Комплексът разполага с основен ресторант - закуска, обяд и вечеря на блок маса закуска

Обядът и вечерята включват широка гама от топли и студени ястия, десерт шведска маса и тематично готвене на място.

Подходящ дрескод за вечеря:  от господата се иска да избягват къси панталони, сандали или плажни обувки (джапанки), тениски без ръкави.
Дамите също са помолени да избягват плажни дрехи.

Закуска: 08:00 ч - 10:30 ч ·
Обяд: 13: 00ч - 15: 00ч ·
Вечеря: 18:30 ч - 22:00 ч (евентуално 2 смени)

Барът край басейна Tropical е с работно време: 10: 00 ч. - 18:00 ч. , и следното обслужване:
Топъл бюфет: 11:00 ч - 16:00 ч · Студен бюфет: 11:00 - 18:00 - Сладоледи: 10:00 ч - 18:00 ч ·
Кафе, чай и кекс: 16:00 ч. - 17:00 ч. · А-ла-карт обяд: 13:00 ч.- 16:00 ч.
Вечерно време се предлага развлечение и танци - дискотека: 18:00 ч. - 01:00 ч.

Информация за база на изхранване „All inclusive”:
Ол Инклузив програмата започва с обяда в деня на пристигане и завършва в 12:00 ч. В деня на заминаване. Включва основните хранения с напитки на закуска (вода, сок, мляко, чай и кафе), както и на обяд и вечеря (вода, безалкохолни напитки, сок, домашно вино и наливна бира), закуските, сладоледите, сладкишите с чай и кафе, сервирани в бара на басейна и избор от местни, национални и международни алкохолни и безалкохолни напитки с печат „ол инклузив“ в менюто за напитки на бара край басейна (с дискотеката) до 00:00 ч..

Плаж

Комплексът предлага 4 пъти на ден безплатен автобусен транспорт до плажа на Маспаломас и обратно. Плажът на Маспаломас отстои на 1,4 км от комплекса.

Забавление

В околността има възможност за практикуване на водни спортове, планинско колоездене, водолазен клуб - гмуркане, голф клуб (18 дупки) срещу заплащане.
Друго с такса: медицинско здравно обслужване, пералня (перални машини и сушилни с монети), супермаркет, бутик.

Оценки и коментари